Isnin, 22 November 2010

Aqil Rayyan ~Sekarang~

Dah lama xmengupdate blog ni..dah bersawang pun..Aduyaii..skang makin bz sket..gambar raya puasa dulu pun xupdate lagi..raya haji pun dah lepas ni..bila nk update pn xtaw la..gambar tu pun xtaw kat mna letak skang..So update gambar Aqil je la dulu..Aqil makin membesar skang..mcm2 dah perangai dia..







Milestone Aqil Rayyan @ 9 month+++

~dah ada gigi bwh -2btg
~dah boleh merangkak(susah nk kawal xmo duk diam lgsung..:)
~asyik nk suruh mama or papa dia je dukung
~dah pandai duduk sendiri
~pandai nk memanjat kalo ada meja @ kerusi yg rendah..
~ikut mood kalo nk duduk dlm walker(macam2 la aqil ni)
~pandai merajuk @ bebal kalo xdpt barang yg dia nak..
~macam2 lagi la yg Aqil dah pandai buat skarang ni..kdg2 mama dia pun letih nk melayan..hehe..

4 ulasan:

  1. KALU MOOD AKIL X MAU DUDUK DLM WALKER.MOOD ABG AZIM AKAN DUDUK DLM WALKER TUH.HUHUHU.NASIB LA AZIM KECIK AJA.KALU X JENUH NK GANTI YG BARU.

    BalasPadam
  2. salam...

    suka lihat Aqil Rayyan tu senyum...so cute..

    BalasPadam
  3. jempot singgah.. tgglkn jejak..
    comel bby..

    http://sayunk.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam