Isnin, 18 Mei 2009

Cerita Minggu Lepas

~Hr Jumaat mlm aku & hubby bertolak ke Gombak utk jumpa adik aku..Balik ja dr Gombak hubby ajak singgah jap dkt Rawang coz dia nk urut kaki..Jd aku pun teman kan je la hubby..Lama jugak pakcik tu urut kaki hubby..boring aku menunggu..Sabar je la..:p

~Hr khamis mlm aku & kwn aku Jue bertolak ke KL kul 9.00mlm..Kali ni aku nek Train coz dah lma xnek lgpun Jue pn xpnh naik so kami pn berpakat tuk naik Train je..Best gak kan nek Train ni..Tp xleh lena la coz cahaya lampu dlm train ni terang sgt..Masa kat dlm train aku xsempat nk ambek gambar sbb kamera aku letak dlm bag jd aku pkai hp je..tu pun xbrapa clear..aku just ambek 1keping ja gambar dgn Jue..;(

1 ulasan:

  1. hahahha....
    poyo jek gmbo ni....
    malu siott.....

    BalasPadam